Lenjerie de pat de lux din bumbac satinat Tac Prestige rosu 2 persoane

1. Alunec din pat de pe lenjeria de satin?

Raspunsul scurt: daca este o lenjerie de pat din satin de bumbac, atunci nu aluneci pe ea.Este impropriu spus lenjerie de satin. Satinul este o tesatura, care poate fi fabricata din diverse materiale cum ar fi bumbacul, matasea, poliesterul sau diverse combinatii de materiale. Mai multe detalii legate de tipurile de testaturi gasiti aici: Tipuri de materiale si tesaturi intalnite la lenjeriile de pat (III) si aici: Satinul – definitii si lamuriri . Magazinul nostru, Asternuturisiprosoape.ro, comercializeaza doar lenjeriile de pat din satin de bumbac. Satinul din bumbac are o fata lucioasa si una mata, avantajele lui fiind ca lasa pielea sa respire, absoarbe umezeala in timpul somnului si nu produce transpiratia excesiva si alergii, fiind un material 100% natural.
Daca lenjeria de pat este din satin de poliester, atunci in mod clar aluneci de pe ea, e ca si cand ai sta pe o punga nylon.
In concluzie alegeti cu incredere lenjeriile de pat din satin de bumbac comercializate de magazinul nostru, Asternuturisiprosoape.ro!Lenjerie de pat de lux din bumbac satinat Tac Prestige rosu 2 persoane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *