Perna memory foam

4 motive pentru a alege perna memory-latex

Avand in vedere ca ne petrecem undeva la o treime din viata cu capul pe o perna, respectiv dormind, alegerea unei perne de calitate inseamna nu doar ca vom dormi mai bine, ci cel putin o treime din viata noastra va fi odihnitoare si lipsita de dureri de gat sau de spate dimineata. Pernele din memory-latex au inceput sa fie din ce in ce mai cautate de cei care au probleme cu gatul sau coloana, dar si de catre persoanele care au observat ca folosind vechea lor perna nu au un somn cu adevarat odihnitor. Chiar daca nu aveti bugetul necesar pentru a va cumpara o saltea memory-latex nu va faceti griji, o simpla perna din aceeasi gama poate face o mare diferenta in modul in care ati perceput odihna. Achizitionarea unei astfel de perne poate fi cel mai simplu mod prin care sa va imbunatatiti calitatea somnului si a vietii, fiind o investitie nu doar in odihna, ci si in sanatatea voastra.

1. Pernele din memory-latex pot reduce apneea nocturna. Ajunge sa dati un simplu search pe google si sa cititi parerile persoanelor care le folosesc deja pentru a vedea ca acest perne descurajeaza sforaitul in timpul somnului. O perna normala tinde sa ne impinga capul in sus in timpul somnului inchizand pasajele de aer in partea de sus a gatului, in timp ce perna memory foam se muleaza in jurul gatului vostru si permite aerului sa circule prin pasajele care raman deschise toata noaptea.

Perna memory latex

2. Pernele memory-latex urmaresc forma naturala a coloanei. O astfel de perna le permite gatului si coloanei sa se curbeze in modul lor natural si sa ramana aliniate. Un motiv pentru aceasta este faptul ca pernele sunt astfel modelate incat sa se potriveasca conturului gatului. Un dezavantaj este faptul ca nu toata lumea suporta acest tip de perna si unii prefera o perna mai inalta sau mai pufoasa, si atunci, cea mai buna optiune pentru ei este perna umpluta cu puf si pene de gasca. Un lucru e cert: trebuie sa alegeti o perna care este cu adevarat pe gustul vostru si va garanteaza faptul ca va veti trezi dimineata fara dureri de gat si de spate.

Perna memory foam

3. Pernele memeory-latex si memory-foam sunt varianta mai accesibila a saltelelor din acelasi material. Pentru ca saltelele din memory-latex sunt destul de scumpe, nu toata lumea si le permite. Alte persoane nu doresc sa renunte la salteaua lor clasica. Indiferent de motiv, ideea este ca va puteti bucura de beneficiile memory-latex si folosind perna, nu e neaparat nevoie sa cumparati si salteaua. Probabil ati auzit de beneficiile acestui tip de material, poate ati si incercat o astfel de perna sau saltea la magazinele de asternuturi si lenjerie de pat, insa nu doriti sa faceti o schimbare majora fara a incerca intai produsele pe pielea voastra. Perna este cel mai ieftin produs memory-latex, pe care oricine si-o poate permite si o poate incerca inainte de a face o investitie mai mare, intr-o saltea sau alte produse din aceasi gama.

Perne

4. Pernele memory-latex reduc punctele de presiune, pentru ca se muleaza dupa forma corpului si ofera suport fiecarui punct de presiune al corpului. Curbura gatului va primi acelasi suport ca si coloana, evitand astfel amorteala, durerile de spate dar si schimbarea frecventa a pozitiei de somn. Implicit, daca aveti un somn mai putin agitat, veti avea un somn cu adevarat odihnitor. In plus, pernele memory-latex nu necesita o ingrijire deosebita, sunt usor de curatat, sunt hipo-alergenice si vor rezista mai bine in timp decat pernele normale.

Perna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *