Lenjerie de pat

Asternuturi de pat bio

In cazul asternuturilor de pat din bumbac egiptean organic, putem vorbi cu adevarat de lenjerie de pat de lux, probabil cea mai buna lenjerie de pat din punct de vedere calitativ din lume. Lenjeria de pat din bumbac egiptean organic combina toate beneficiile pe care le are un produs organic asupra sanatatii, combinate cu inalta calitate oferita de fibrele de bumbac egiptean. Bumbacul egiptean este cunoscut in lume pentru calitatea sa exceptionala, pentru ca este un bumbac foarte fin, moale si durabil si daca aceste calitati sunt completate de beneficiile cresterii bumbacului fara niciun fel de pesticid, rezultatul este cea mai buna lenjerie de pat pe care o putem cumpara.

Lenjerii pat

Bumbacul egiptean creste pe malurile Nilului, rau care isi inunda sezonal malurile si creeaza un sol bogat si fertil. Aceste inundatii dar si umiditatea din Egipt, creeaza conditii perfecte pentru cresterea bumbacului. Lungime fibrei de bumbac este cea care da calitatea exceptionala a bumbacului egiptean. Cu cat fibra de bumbac este mai lunga, cu atat ea va fi toarsa mai usor intr-un fir de inalta calitate. In general, fibra de bumbac egiptean este de 2 ori mai lunga decat fibra de bumbac comun. Care sunt principalele beneficii ale lenjeriei de pat din bumbac egiptean organic? Exista patru factori care fac bumbacul egiptean cel mai cautat de pe piata asternuturilor si prosoapelor. In primul rand, vorbim despre finete si moliciune. Expertii spun ca nu aveti cum sa apreciati sau sa comparati moliciunea bumbacului egiptean pana nu l-ati atins.

Lenjerii de pat

Durabilitatea lenjeriei de pat de lux este data in primul rand de lungime fibrei folosita in tesatura. Cu totii am experimentat cu lenjeria de pat ieftina si stim cat de usor se decoloreaza si se scamoseaza dupa doar cateva spalari. Acest lucru nu se intampla in cazul unei lenjerii de pat din bumbac egiptean: tesatura este mai solida pentru ca fibrele sunt lungi, nu ies din tesatura, aceasta nu se rareste si pentru ca fibrele din bumbac egiptean absorb foarte bine pigmentii, culoarea este foarte intensa si nu se decoloreaza in timp. Al treilea factor decisiv in alegerea asternuturilor din bumbac egiptean este faptul ca permite pielii sa respire, aerul trece foarte usor prin tesatura, evitand supraincalzirea in timpul noptii. Nu in ultimul rand, trebuie sa vorbim si despre desimea firelor in tesatura, care se refera la numarul de fire per centimetru patrat de tesatura si influenteaza foarte mult calitatea produsului final. Cu cat desimea firelor in tesatura este mai mare, cu atat lenjeria de pat este mai de calitate, iar in cazul lenjeriei din bumbac egiptean, densitatea este intotdeauna foarte mare.

Lenjerie de pat

Asternuturile percale organice sunt cautate in primul rand pentru durabilitatea lor, data de tipul de tesatura, fir peste fir. Percale nu este un tip de material, ci o tip de tesatura, in care sunt folosite cel mai des fibre de bumbac. Se pot folosi insa si alte tipuri de fibre, pentru ca percale nu este dat de fibra ci de tipul de tesatura. Termenul percale se refera la faptul ca pentru fiecare fir vertical din tesatura se foloseste un fir orizontal, unul deasupra si unul dedesubt. Tesatura care rezulta este foarte stransa si foarte puternica, fiind durabila, rezista in timp si rezista la spalari repetate. Lenjeria de pat percale este confortabila, fina si ofera o senzatie de prospetime. Diferenta de calitate si de pret in ceea ce priveste lenjeria percale este data de tipul si calitatea fibrelor folosite in tesatura.

Lenjerii de pat bio

Lenjeria de pat din satin organic este moale, supla si de foarte inalta calitate. Datorita modului in care este testura, este foarte placuta la atingere si este consierata una dintre cele mai luxoase lenjerii de pat. Satinul nu este un material, ci un tip de tesatura, care poate fi facuta din diverse tipuri de fibre, de la matase la bumbac. Satinul nu este insa la fel de durabil in timp ca si alte tipuri de tesaturi, deci va trebui sa alegeti intre lux si durabilitate in cazul acestui tip de lenjerie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *