Lenjerie de pat de lux satin Tac Camila rosu 2 persoane

Cadoul perfect

Nu stiu care e lenjeria de pat la care visati, dar eu de cat am vazut pentru prima data modelul Camila de la Tac “mi-a cazut cu tronc”. E drept, sotul meu spune ca toate lenjeriile de pat imi cad cu tronc, dar aceasta lenjerie de pat chiar are ceva special. Intotdeauna am fost indragostita de  maci si de florile de camp. Poate din cauza tabloului pe care il aveau bunicii mei atarnat la capul patului de cand ma stiu, poate din cauza ca sunt o romantica incurabila, poate doar din cauza frumusetii lor salbatice si fragile in acelasi timp. Nu stiu clar motivul, dar cert este ca din momentul in care am vazut modelul de pe lenjeria de pat mi-a ramas pe retina.
Si cum anul acesta am sarbatorit zece ani de casnicie, sotul meu si-a zis ca ar fi romantic sa-mi faca un cadou mai inedit, exact ceea ce-mi doream: Lenjeria de pat de lux din satin Tac Camila.
Normal ca prima data a trebuit verificata de toti cei care in mod curent sau pur intamplator ajung sa doarma in ea. Nu va ganditi la lucruri necurate 🙂 !

Lenjerie de pat de lux satin Tac Camila rosu 2 persoaneDupa cum se vede primul CTC l-a facut pisica si abia dupa aceea am putut desface cutia si imbraca patul. Am desfacut cutia ca un copil in Ajunul Craciunului, cu emotie si un pic de teama: va fi ca in poza? Si sa stiti ca este! Bumbacul este foarte fin si placut la atingere, usor lucios din cauza tesaturii satin, iar culorile ireprosabile.

Lenjerie de pat de lux satin Tac Camila rosu 2 persoaneSetul contine un cearceaf de pat si doua fete de perna albe cu floricele discrete, doua fete de perna cu model mai complex, avand doua jerbe de flori de camp la colturile diagonal opuse si fata de pilota, un adevarat camp cu flori.

Lenjerie de pat de lux satin Tac Camila rosu 2 persoane Poate ca e doar din cauza ca  mie mi-a placut atat de mult sau doar pentru ca a fost cadou de la sotul meu, dar mi se pare ca se potriveste perfect la noi in dormitor. Nu sunteti de aceeasi parere?

Lenjerie de pat de lux satin Tac Camila rosu 2 persoane

One thought on “Cadoul perfect”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *