Cuverturi de pat Issimo Home

Cu sau fara cuvertura de pat?

Cand eram mica uram ideea de “facut patul”, de adunat asternuturile in fiecare dimineata si de intins cuvertura pe pat. Si ca urmare mi-am promis ca atunci cand voi fi “la casa mea” nu voi mai face niciodata patul si nu-mi voi stresa copiii cu chestia asta. Am ajuns “la casa mea” de ceva vreme si am constatat ca totusi ne schimbam odata cu varsta :). De ce? Poate din dorinta de arata ca stim sa ne aranjam cuibul, poate din dorinta de a ne proteja investitiile sau numai pentru ca suntem mai practici si mai pragmatici decat cand eram adolescenti.

Asa ca va intreb, cum e mai bine, cu cuvertura de pat sau fara? Va voi expune cateva plusuri si cateva minusuri, urmand sa decideti singuri cum e mai bine la voi acasa.

Cuverturi de pat Issimo HomeAsadar, sa vedem in primul rand plusurile punerii cuverturilor pe pat. As incepe cu faptul ca, incontestabil, un pat acoperit cu o cuvertura arata mult mai bine decat cu un asternut mototolit pe el. Un alt avantaj e ca odata intinsa cuvertura, intreg aspectul dormitorului se schimba. Asa ca daca doriti sa schimbati des atmosfera, schimbati cuvertura si pernele de decor si puteti trece de la un dormitor clasic la unul modern cu o investitie minima. Alt plus pentru cuverturi este ca protejeaza asternutul de pat atunci cand doriti doar sa stati pe pat pentru a va odihni cinci minute sau pentru a citi o carte. Deci se prelungeste viata asternuturilor si lenjeriilor de pat. Acest avantaj este apreciat in special de mamele cu copii “jucausi” care au tendinta de a-si duce toate jucariile pe pat sau de a sari pe pat cu papucii in picioare :).

Cuverturi de pat Issimo Home

Dezavantajele nu par a fi la fel de multe ca si avantajele cuverturilor de pat. Dintre ele as aminti faptul ca trebuie investiti niste bani suplimentar, pe langa cei alocati pentru asternuturi si lenjerii de pat, mai ales ca e recomandat sa aveti macar doua cuverturi de pat.  Un alt dezavantaj e ca aveti un accesoriu in plus de ingrijit, spalat, depozitat si sa nu uitam ca daca folositi o cuvertura de pat trebuie sa aranjati patul in fiecare dimineata :).

Daca luam insa plusurile si minusurile folosirii unei cuverturi de pat, eu cred ca primele sunt mai multe, ca sa nu amintesc de  feng shui care este cu atat mai bun cu cat este un loc mai ordonat. Asa ca trec peste fobiile si promisiunile din tinerete si folosesc cuverturile de pat. Voi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *