Cuvertura de pat Sarev Emilio turcoaz V1 2 persoane

Culorile lenjeriilor de pat pentru 2014

Chiar daca movul si violetul au fost cele mai folosite culori pentru lenjeriile de pat in acest an, producatorii de lenjerii de pat au schimbat directia in ceea ce priveste culorile si combinatiile de culori pentru colectiile care se lanseaza in aceasta perioada. Asadar gama de culori dominante pe anul viitor se largeste, pe langa mov si violet, se pune accentul pe turcoaz.
Lenjerie de pat Hobby Home Ginger turcoaz de 2 persoane
Asadar, daca vrei sa fi in pas cu moda si in ceea ce priveste culorile din dormitor, alege combinatiile cu fundal turcoaz si model alb, mov, verde, negru sau maro. Sau daca nu doresti ca si culoare dominanta turcoazul il poti folosi ca si culoare de accent. Alege in acest caz o lenjerie sau o cuvertura de pat in culori neutre gen gri sau bej cu un model turcoaz sau foloseste doua-trei pernute de decor in nuante puternice de turcoaz.
Lenjerie de pat Inglessa Bellini de 2 persoane
Daca turcoazul nu-ti place cu nici un chip, atunci trebuie sa stii ca modelele vesele in culori puternice din acest an se regasesc si in tendintele de anul viitor. Incearca combinatiile indraznete de maro cu portocaliu, roz cu albastru sau lenjeriile multicolore in modele dungate, geometrice sau florale.
Poti alege deasemenea lenjerii de pat si cuverturi in culori neutre ca alb, crem, negru, cu modele clasice care nu se demodeaza niciodata. Totusi in acest caz trebuie sa spargi cumva monotonia, asa ca iti recomand pernutele de decor in culori puternice: turcoaz, rosu, albastru intens, din materiale cu texturi diferite: blanita artificiala, tesatura de in, matase sau chiar poliester pentru un plus de luciu si luminozitate.
Lenjerie de pat Irya Aquaerlla turcoaz de 2 persoane
In ceea ce priveste modelele de lenjerii de pat, pentru anul viitor se pune accentual pe modelele geometrice si pe modelele florale stilizate, totul fiind gandit a fi tineresc si vessel. Modelele romantice cu flori bine definite si culori pale sunt destul de rare in colectiile noi. Daca insa acestea sunt modelele pe care le preferi, le mai poti achizitiona anul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *