Cuvertura de pat Naf Naf Toscana

Cum aduci vara mai repede in casa ta?

Lipsa culorilor si a luminii ne afecteaza dispozitia si ne predispune la depresie. Asa ca, daca vremea de afara ne da batai de cap, atmosfera din casa trebuie sa-i contracareze efectele asupra psihicului nostru. Pentru a avea efectul scontat, nu te inconjura cu culori inchise. Chiar daca ai ales o mobila inchisa la culoare, accesorizeaz-o cu obiecte colorate si lucioase care sa reflecte lumina. Fie ca folosesti un set de vaze de diferite dimensiuni, portocalii, rosii sau albe sau cateva oglinzi in rame deosebite, vei vedea imediat diferenta. O portiune de perete acoperita cu un colaj de poze cu cele mai frumoase momente si amintiri te va binedispune in orice moment al zilei. Nu acoperi  ferestrele cu prea multe draperii, perdele, jaruzele care scad cantitatea de lumina. Din contra, incearca in aceasta perioada sa le indepartezi pentru a lasa cat mai multa lumina naturala in casa.

Lenjerie de pat bumbac Kristal Muge oranj 2 persoaneAtunci cand vara refuza sa vina cu zile insorite si vremea de afara te imbie mai mult la somn, poti inviora atmosfera cu cateva trucuri simple. Poti incepe cu dormitorul: pune o lenjerie de pat plina de flori, in culori calde, care sa-ti dea sensatia de caldura si lumina. Sau schimba doar cuvertura de pat cu una in culori calde si puternice sau cu o cuvertura inflorata.

Cuvertura de pat Naf Naf ToscanaPoti continua cu livingul unde un sal colorat si doua-trei perne decorative pot schimba cu totul atmosfera mohorata. Nu uita de flori. Chiar daca e frig afara, trandafirii au inceput sa-si deschida florile parfumate. Fie ca faci un mic aranjament pentru dormitor sau il pui in living sau pe masa din bucatarie, atunci cand il vei admira si ii vei simti aroma deosebita iti va schimba ziua.

Si apropos de bucatarie, si acolo se poate schimba atmosfera foarte usor cu ajutorul unei fete de masa mai deosebite, in culori calde, cu un design elegant sau din contra, daca culorile mobilierului iti permit, o fata de masa inflorata sau super colorata.

Cu atatea metode de imbunatatire a starii de spirit, nu mai sta pe ganduri. Pana vine cu adevarat vara, spor la redecorari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *