Cum alegeti pilota potrivita

Fiecare dintre dumneavoastra considera ca somnul este foarte important, mai ales ca, in functie de calitatea acestuia, depinde si randamentul in timpul zilei, in cadrul societatii, fie ca este vorba de scoala, serviciu sau alte activitati. Tocmai de aceea este bine sa puneti pret pe tot ceea ce are legatura cu somnul dumneavoastra. Una dintre conditiile primordiale pentru o odihna placuta este pilota cu care va inveliti.

Pilote

Cele mai importante aspecte pentru alegerea unei pilote

Pentru a alege o pilota este important sa tineti cont de capacitatea sa de a oferi caldura, acest lucru fiind in legatura directa cu calitatea materialului si cantitatea utilizata, astfel, cu cat este o cantitate mai mare de pene sau puf, cu atat caldura oferita va fi mai mare. O pilota cu puf de gasca sau o pilota cu pene de gasca ofera o caldura mai buna decat alte umpluturi. Daca locuinta dumneavoastra are un sistem de incalzire care functioneaza normal, poate fi suficienta o pilota de greutate mica. Pilotele cele mai calduroase, au o umplutura cu o greutate de 400 de grame/m2 sau mai mare.

Un alt aspect important de care este bine sa tineti cont este modelul pilotei, fiind ideal cel care divide peretii interiori, formandu-se astfel camere de aer, fundamentale pentru a garanta puterea sa de izolare si a repartiza caldura in mod proportional. Trebuie, de asemenea, sa tineti seama de temperatura mediului ambiant si de cat de calduroasa sau racoroasa este locuinta dumneavoastra.

Unul dintre punctele cele mai importante la care trebuie sa va ganditi atunci cand doriti sa va cumparati o pilota este felul in care obisnuiti sa dormiti in timpul noptii. Daca schimbati des pozitia, ar fi bine sa va luati o pilota destul de larga ca sa va asigurati ca va acoperi intreaga suprafata a patului.

Pilote

Pilote pentru persoanele alergice

In cazul in care sunteti o persoana alergica, atunci cand doriti sa va cumparati o pilota, este indicat sa va interesati asupra materialelor alese, acestea sa poata fi spalate la temperaturi ridicate si, totodata, un aspect foarte important, sa fie tratate impotriva acarienilor. Cele mai bune materiale pentru o pilota hipoalergica sunt fibrele artificiale asemenatoare pufului de gasca (puf siliconic). In comert exista mai multe tipuri de pilote hipoalergenice, care in mod cert va vor oferi confortul si de care aveti nevoie.

Pilota Othello Duo-Giallo 4 anotimpuri

Pilote in functie de anotimp

Exista numeroase tipuri de modele care se pot adapta cerintelor dumnevoastra si totodata se potrivesc pentru fiecare anotimp. Astfel, exista pilote 4 anotimpuri, dar si pilote pentru anotimpuri de tranzitie, pilote pentru iarna sau pilote pentru vara, diferenta facand-o materialul, compozitia, greutatea sau umplutura. Nu trebuie decat sa va decideti ce model doriti sa achizitionati si ce aspecte doriti sa fie prioritare in alegerea acestuia.

Pentru confortul caminului dumnevoastra, o pilota se poate dovedi o investie inspirata si foarte utila, care va va face somnul mai bun si mai odihnitor si, in acelasi timp, va poate feri de unele probleme de sanatate provocate de pilotele vechi, in principal datorita acarienilor pe care acestea ii contin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *