Set 2 covorase baie v02 roz MONO-RZ-85-2-4

Cum sa alegi un covoras de baie

In zilele noastre, covorasul de baie a devenit un accesoriu indispensabil. Nu mai este un secret ca acesta poate fi o pata de culoare in baia ta si in acelasi timp sa iti ofere confortul de care ai nevoie ori de cate ori iesi de sub dus.

Ce faci atunci cand vrei sa cumperi un astfel de covoras si nu stii ce calitati ar trebui sa indeplineasca pentru a fi complet ?

Set 2 covorase baie v02 roz MONO-RZ-85-2-4Inainte de a te decide este bine sa stii ca un covoras de baie cu o suprafata antiderapanta pe spate te ajuta sa nu aluneci atunci cand pui picioarele pe el si poate fi ales in functie de sezon. Pentru iarna poti opta pentru unul pufos, care sa tina cald si sa-l simti moale la atingere, pe timp vara poti alege unul mai subtire.

Acesta poate fi facut fie din fibre naturale: bumbac egiptean, bumbac organic, lana, iuta, iarba de mare sau bambus, fie din fibre sintetice. Il mai poti gasi si in variante din plastic sau cauciuc.

Set de 2 covoare de baie Issimo din bambus si bumbac Square bejCel din fibre naturale poate absoarbi apa si umezeala, dar nu in cantitati foarte mari. Daca esti o persoana care face zilnic dus, este de preferat sa ai un covoras de schimb.

Cel din fibre sintetice este potrivit atunci cand familia este formata din mai multi membri si baia este des folosita. Acesta poate contine polipropilena, poliacril si multe alte fibre care sunt rezistente la apa si uzura. Spre deosebire de cel din fibre naturale, acesta poate absorbi cantitati mai mari de apa.

Covoras de baie v02 negru 85 x 55 cm MIX-AN-85-1-23Si covorasul de baie din plastic sau cauciuc poate fi o alegere buna, insa tine cont de faptul poate avea gauri prin care se depune praf si mizerie si este mai putin estetic din cauza culorilor care nu sunt tocmai puternice. Cel din cauciuc poate degaja un miros neplacut care nu trece nici dupa mai multe spalari, asta deoarece cauciucul are un miros specific care este mai greu de scos.

Forma unui covoras de baie, indiferent de materialul din care este facut, poate fi cerc, dreptunghi, patrat, picior, piatra sau fluture.

Pe piata gasesti si seturi de covorase de baie formate din doua sau trei piese, printre care si husa pentru capacul toaletei.

Tu ce covoras de baie ai ales pentru tine ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *