Chezlong modern

Cum sa completezi spatiile goale din locuinta ta

Incaperile spatioase si fara multe obiecte la vedere sunt la moda, dar ce faci atunci cand ai spatii goale si nu stii cum sa le completezi intr-un mod cat mai placut ?

Etajera tip scaraDepozitarea lucrurilor personale nu este o munca usoara si necesita de cele mai multe ori timp valoros. Pentru inceput, te poti gandi la etajere suspendate, pe care poti expune accesorii de decor sau carti. Printre acestea poti prinde de perete un televizor cu ecran plat cu o diagonala potrivita dimensiunii camerei.

Scaun modernPentru colturi, poti alege mobilier in forma de scara, o lampa decorativa, o floare naturala de dimensiuni mari sau un scaun balansoar. Pe mobilierul in forma de scara poti pune mici amintiri din vacante, precum statuete, machete sau poze sau vase din argint sau sticla.

O noptiera este oricand binevenita, avand in vedere ca in ea poti ascunde obiecte si in acelasi timp expune. Se poate gasi in dimensiuni mici si mari, pentru a putea fi puse acolo unde este nevoie de ele.Lampa inalta de podea

Este un trend sa tii lucruri precum carti, cutii de bijuterii sau alte accesorii la vedere.  Acestea pot fi asezate pe masuta din mijlocul camerei, pe pervazul geamului sau pe etajerele prinse in perete.

Stilul minimalist prinde la tineri inca din anul 1950 si continua sa fie apreciat de acestia si nu numai. Daca esti adepta acestui stil, opteaza pentru obiecte ciudate, cu forme diferite, pentru a scoate in evidenta ceea ce te caracterizeaza.  Acest stil aduce in casa o stare de bine, iti da voie sa te relaxezi. Obiectele pot fi flori facute din materiale reciclabile, cu crengi lungi sau scurte, tablouri in culori pale, vaze ovale, perne de sezut sau scaune in forme mai putin obisnuite.

Perne pentru sezutPentru baie, opteaza pentru cosuri decorative din nuiele, in care poti pune hainele murdare sau depozita cosmeticele, vase in care poti tine petale de trandafiri sau lumanari.

Pentru bucatarie, pe langa o masa, doua scaune si mobilier suspendat de care poti agata instrumente de gatit, poti adauga un scaun de bar, acesta fiind util ori de cate ori ai nevoie sa iei vase la care nu poti ajunge in mod normal. Mai poti aduce un tablou vintage sau etajere pentru a pune borcanele in care tii condimentele.

Scaune moderneObiectele metalice, precum suporturi pentru flori, masute sau lampi, pot fi si ele de ajutor, reusind sa se incadreze in orice locuinta.

Tu cum completezi spatiile goale din locuinta ta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *