Pilota Othello Duo-Giallo, 4 anotimpuri, din puf si pene de gasca 195x215

De ce sa alegi pilota 4 anotimpuri ?

Fie ca este primavara, vara, toamna sau iarna, ai nevoie de pilota 4 anotimpuri care poate sa iti asigure un somn odihnitor in orice perioada a anului. Aceasta a fost special creata in ideea de a scapa de eternele probleme, confortul din timpul noptii si spatiul de depozitare.

Pilota Othello Duo-Giallo, 4 anotimpuri, din puf si pene de gasca 195x215Pilota 4 anotimpuri este formata din doua piese, una subtire, ideala pentru vara si una mai groasa ce reuseste sa asigure confort pe timpul noptilor reci de primavara si toamna. Impreuna formeaza pilota perfecta pentru iarna. Cea de vara poate avea avea umplutura in jur de 100-150 g/m², iar cea de a doua de 200 -250 g/m². Avantajul acestui accesoriu este ca se adapteaza cu succes fiecarui anotimp si cerintelor de confort. Este subtirica, calduroasa si fina. Umplutura poate fi din puf de gasca, pene de gasca sau fibre sintetice, special tratate pentru persoane alergice la fibre naturale.

Pilota 4 anotimpuri Othello DuoPearl din microfibra si fibra siliconica 195x215Cele cu umplutura sintetica sunt o alternativa buna, avand in vedere faptul ca incalzesc numai atunci cand este nevoie. Pot avea protectie din bumbac si pot fi antialergice, aviz celor care nu suporta invelitorile din lana sau pe cele ce contin puf de gasca. Inainte de a face o achizitie,  consulta eticheta deoarece poate contine informatii ce te pot determina sa faci o alegere potrivita. Trebuie luat in considerare si faptul ca materialele sintetice pot fi de buna si de proasta calitate. Cand fac referire la pilote sintetice nu ma refer la cele ieftine, cu fata de poliester. Acestea pot crea disconfort pe tot parcursul noptii, oferind prea multa caldura si nelasand aerul sa patrunda prin ele.

Pilota Minet, 4 anotimpuri hipo-alergica medicinala matlasata 200x220Pilotele din materiale sintetice de buna calitate pot fi spalate si la 95 de grade pentru a indeparta acarienii si microbii adunati pe parcursul noptii. Nu opta pentru pilotele ce contin aditivi chimici, acestia pot afecta respiratia.

Din proprie experienta iti propun sa alegi pilota 4 anotimpuri pentru a te bucura de moliciunea cu care aceasta vine. In plus, o poti folosi oricand si o poti depozita usor impreuna cu geanta cu care vine la cumparare. Este special creata si testata inainte de a fi lansata pe piata, astfel incat tu, ca si consumatoare, sa fii fericita.

Tu te-ai bucurat pana acum de pilota 4 anotimpuri ? Cum ti s-a parut ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *