Feng Shui in dormitor – lenjeria de pat

Arta Feng Shui este una ce dateaza de mii de ani si este folosita in toate colturile mapamondului, pentru aranjarea locuintei. Principiul pe care functioneaza acesta este foarte simplu, nefiind o superstitie, asa cum sunt tentati sa argumenteze scepticii, el constand in aranjarea fiecarui detaliu, astfel incat sa se creeze un echilibru perfect, intr-o camera, care sa nu deraneze psihicul in nici un fel, nici chiar in cele mai subtile moduri. Astfel, atunci cand vine vorba despre Feng Shui in dormitor, un detaliu foarte important consta in alegerea unei lenjerii de pat perfecte.

In fapt, cele mai simple reguli Feng Shui in dormitor, fac referire doar la lenjeria de pat folosita, acesta fiind principalul mobilier din aceasta camera si, de aceea, si cel mai important. In timp ce sifonierul sau micile detalii nu sunt atat de semnificative, putand fi usor aranjate, este important ca atentia sa fie indreptata asupra patului. Totusi, un pat nu ofera prea multe posibilitati de modele – el este format din blat si saltea, intotdeauna, eventual fiind alaturate doua noptiere – si, de aceea, diferenta o putem face doar printr-o lenjerie de pat folosita.

Lenjerie de pat de lux Valeron Blenda alb

In ceea ce priveste culorile pentru lenjeria de pat, stiinta Feng Shui le recomanda pe cele care au rol de relaxare. Remarcabil este ca, desi acestea erau recomandate de catre aceasta stiinta antica inca de acum cateva mii de ani, ele au primit si incuvintarea unei stiinte mai noi, psihologia, principalul lor atu fiind tocmai posibilitatea de a oferi psihicului o stare de calm, esentiala pentru un somn linistit. Astfel, pentru a obtine aceasta reactie a organismului, este necesar ca lenjeria de pat sa fie de „culorile pielii”, asa cum sunt ele numite, in general. Acestea sunt diferitele nuante de alb, crem, maro sau chiar negru.

Lenjerie de pat de lux Valeron Crocodile maro deschis

Multa lume crede ca este potrivit sa foloseasca pentru lenjeria de pat culoarea rosu aprins insa, din pacate, aceasta este recomandata de Feng Shui doar pentru momentele de iubire, deoarece ea inspira pasiune si energie, contrar starilor necesare pentru a avea un somn linistit. De asemeni, este recomandat sa evitati pentru lenjeria de pat culori precum portocaliul, galbenul sau griul. Totusi, daca ele sunt pe placul dumneavoastra si ati dori sa fie prezente si pe lenjeria de pat, puteti incerca unele combinatii de culori in care sa existe si unele dintre culorile pielii.

Lenjerie de pat de lux satin Tac Sera maro 2 persoane

In ceea ce priveste materialele pentru lenjeria de pat, Feng Shui recomanda ca aceasta sa fie facuta din fibre naturale, precum bumbacul sau inul si sa creeze placere la atingere. De asemeni, in ceea ce priveste tesatura, sunt recomandate lenjerii de pat din satin, deoarece acesta creeaza o placuta senzatie de alunecare, ce va favoriza o adormire rapida, prin acest sentiment. Daca aveti probleme cu somnul, alegeti o lenjerie de pat din satin. Mai mult, folosind o lenjerie de pat in culori bej sau maro, veti alunga din mintea dumneavoastra toate problemele care nu va lasa sa adormiti, astfel incat somnul nu doar ca va fi unul instant, dar va va ajuta sa va relaxati si mintea.

3 thoughts on “Feng Shui in dormitor – lenjeria de pat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *