Lenjerie de pat din bambus

Informatii despre lenjeria de pat din bambus

Bumbac egiptean, considerat pana acum unul dintre materialele esentiale pentru lenjeria de pat de lux, a inceput in ultima vreme sa lase locul intai bambusului. Daca doriti sa cumparati lenjerie de pat din bambus, inseamna stiti deja cat de placuta este. Pe langa faptul ca este un material natural, organic si care regleaza temperatura corpului in timpul noptii, lenjeria de pat din bambus este foarte durabila si poroasa, deci absoarbe umezeala si este ideala pentru persoanele cu transpiratii nocturne. Fibrele de bambus sunt foarte moi, asa ca lenjeria de pat din bambus este fina, are o textura matasoasa insa nu este deloc alunecoasa. De asemenea, asternuturile din bambus sunt anti-bacteriene. Datorita acestei proprietati unice, culturile de bambus nu necesita folosirea de pesticide, astfel ca materialele 100% bambus sunt cu adevarat eco.

Lenjerii de pat

Bambusul are proprietatea de a izola foarte bine, asta inseamna ca asternuturile de pat pot fi folosite atat vara cat si iarna, de altfel sunt racoroase pe timpu verii si foarte calduroase in anotimpul rece. Lenjeria de pat din bambus se gaseste intr-o varietate de culori si modele, astfel ca se potrivesc in orice domitor. In plus, pentru cu bambusul creste si se regenereaza foarte repede si costurile de productie sunt relative mici, lenjeria de pat din bambus nu este scumpa, in ciuda numeroaselor avantaje pe care le are. Bambusul este unul dintre tipurile de iarba cu cel mai rapid ritm de crestere si unul dintre cele mai versatile materiale naturale de pe piata, avand numaroase intrebuintari, nu doar la fabricarea lenjeriei de pat. Bambusul poate fi recoltat la fiecare trei ani, cultura nu necesita replantare si se reface de la sine. Spre deosebire de bumbac sau alte plante, bambusul nu are nevoie nici de irigare sau alte ingrijiri suplimentare. Bambusul este o cultura complet durabila si o plantatie de bambus cu aceleasi dimensiuni ca una de bumbac, va produce de 10 ori mai mult material.

Lenjerie de pat din bambus

Bambusul este de asemenea un material antibacterial, astfel ca asternuturile sunt hipoalergenice (asta inseamna ca nicio fiinta umana nu va dezvolta vreodata o alergie la bambus) fiind ideala in special in cazul copiilor sau a persoanelor alergice la praful care se poate strange in unele tipuri de lenjerie de pat, cum este cea de bumbac. Lenjeria de pat din bambus este in general un produs organic si eco-friendly. Avand in vedere abilitatea naturala a bambusului de a respinge insectele si de a creste rapid pe cont propriu, nu este necesar sa se utilizeze substante chimice, pesticide sau ingrasaminte care ar putea polua aerul si solul. Lenjeria de pat din bambus este realizata din resurse naturale si este complet biodegradabila. Deci, chiar si utilizarea excesiva a plantei de bambus nu va afecta in mod negativ mediul inconjurator, fiind o resursa complet regenerabila.

Lenjerii pat

Fibrele de bambus sunt obtinute printr-un proces pur organic si transformate in panza, care are un aspect satinat si este foarte moale la atingere. De asemenea, lenjeria din bambus este puternic absorbanta, fiind preferata in special de persoanele care sufera de transpiratii nocturne si perfecta pentru vara sau zonele cu un climat foarte cald. O data ce v-ati hotarat la astfel de asternuturi, cautati unele de calitate, care sa fie 100% bambus sau o combinatie de bambus-bumbac. Citi cu atentie eticheta pentru a fi siguri ca e un produs de calitate dar si pentru a vedea instructiunile de injrijire, intrucat unele asternuturi din bumbac sunt mai pretentioase si au nevoie de atentie speciala. Daca lenjeria este din bambus 100% trebuie sa stiti ca va fi colorata in nuante deschise, pastelate, pentru ca bambusul nu absoarbe atat de mult pigment ca si o lenjerie din material sintetic.

Lenjerie pat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *