Lenjerii pat

Lenjerie de pat negru si alb-negru

Lenjeria de pat neagra, romantica, este una dintre cele mai luxoase si elegante idei de decorare pentru dormitor. Intreaga infatisare si atmosfera din dormitor se va schimba prin schimbarea unei lenjerii de pat obisnuite cu una neagra, dintr-un material foarte bun. Patul este punctul central al dormitorului, asa ca ajunge sa ii schimbati “hainele” si sa adaugati cateva elemente decorative in aceasi tema coloristica si gata, aveti o camera noua, eleganta. Seturile de lenjerie de pat de lux, neagra, ofera dormitorului un décor sofisticat, fermecator si elegant. Este foarte important insa ca lenjeria de pat sa fie fabricata dintr-un material foarte bun, la mare cautare fiind tesaturile lucioase, cum ar fi satin sau matase.

Lenjerii pat

Prin defintie, lenjeria de pat neagra este considerata senzuala si misterioasa. Ideile moderne pentru decorarea dormitorului includ de obicei si elemente de culoare neagra, fie ca e vorba de tapet, draperii, accesorii, perne decorative, lenjerie de pat, cuverturi sau paturi. O lenjerie de pat cu accente negre si broderii colorate schimba infatisarea dormitorului in doar cateva secunde si sunt preferate de cei care doresc un dormitor modern dar nu au foarte mult timp pentru decorarea lor. In plus, lenjeria de pat de culoare inchisa este mult mai usor de intretinut si nu e la fel de sensibila ca asternuturile in culori pastelate.

Lenjerie de pat

Lenjeria de pat neagra, mobila si accesoriile de aceeasi culoare absorb lumina si scot in evidenta forma, marimea si detaliile obiectelor decorative. Ideile de decorare a dormitorului care se bazeaza pe negru sunt fine si romantice, dar totodata dezvalui caracterul puternic al proprietarului si atrag atentia asupra detaliilor din incapere. O data ce ati ales o lenjerie neagra, deschideti usa oportunitatilor de culoare pentru mobila si puteti alege mobilier in culori deschise, vii, chiar si culori foarte puternice: turcoaz, fuchsia, lime dar si mobilier, tapet sau decoratiuni in combinatii de alb-negru sau negru si culori pastelate. Asternuturile negre merg foarte bine in combinatie cu rosu, alb, auriu, roz. Accesoriile luminoase (rame foro, oglinzi, lumanari), broderia, pernele decorative de diverse culori, completeaza foarte bine culoarea neagra.

Lenjerii de pat

Lenjeria de pat alb-negru este una dintre preferatele designerilor de lenjerie de pat de lux, moderna si eleganta. Fascinatia pentru aceasta combinatie de culori vine din constrastul puternic: albul este un punct de plecare pentru toate culorile, negru inseamna fara strop de culoare. Lenjeria de pat alb-negru creeaza o schema unica de culori invizibile, absorbite total de modelul lenjeriei de pat negre si de detaliile ei. De fapt, nu exista niciun negru absolut, lenjeria de pat neagra si modelele ei sunt un amestec de coloranti galbeni, magenta si cyan. Artistii moderni folosesc aceeasi metoda pentru a creea negrul si de aceea lenjeria de pat neagra este foarte bine complementata de modelele galbene, roz si albastru.

Lenjerie neagra

Lenjeria de pat alb-negru au un alt efect surprinzator: aceste culori scot in evidenta forma si marimea obiectelor. Sculptorii folosesc foarte mult albul si negrul in operele lor de arta, la fel ca si creatorii de moda, care folosesc alb si negru pentru a scoate in evidenta alte culori, modele sau accesorii din creatiile lor. Lenjeria alb-negru va scoate in evidenta toate detaliile din dormitorul vostru: o vaza colorata de pe etajera, o rama de poza, o lampa, toate pot prinde viata daca alegeti lenjeria de pat potrivita.

Lenjerie de pat neagra

One thought on “Lenjerie de pat negru si alb-negru”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *