Lenjerie de pat 3D din bumbac Londra

Lenjeriile de pat tridimensionale

Tehnologiile de producere a textilelor au avansat foarte mult in ultimii ani si si-au facut prezenta si pe piata din Romania cu lenjerii de pat tridimensionale. Acestea sunt frumos colorate avand imprimate digital elemente din natura, precum animale sau plante sau peisaje din marile orase ale lumii. Se gasesc si in variante pentru copii, cu masinute si cu personaje din desene animate.

Lenjerie de pat 3D din bumbac New YorkLa prima vedere a unei poze cu o lenjerie de pat tridimensionala pe un site, te poti lasa impresionata de culorile puternice ce iti sunt prezentate, dar s-ar putea sa existe diferente intre ceea ce vezi si ceea ce primesti. Diferentele nu sunt mari, acestea depind atat de poza imprimata cat si de materialul din care este facuta lenjeria de pat.

Lenjerie de pat 3D din bumbac LoveInainte de a te grabi sa faci o astfel de achizitie, asigura-te ca este fabricata din bumbac satinat 100% sau din orice alt material natural. In unele din ele poti gasi un procent ridicat de poliester, ceea ce nu recomand, mai ales pe timp de vara, cand temperatura camerei este ridicata si tu poti transpira mai mult decat de obicei. Lenjeriile de pat din fibre naturale sunt placute la atingere si daca li se respecta modul de ingrijire, pot dura mult timp. Materialul este fin si prietenos cu pielea. Se pot folosi pe timpul verii, deoarece bumbacul nu supraincalzeste, ba chiar permite aerului sa treaca printre fibre si absoarbe transpiratia din timpul noptii.

Lenjerie de pat 3D din bumbac Foy 05 capsuniLa capitolul intretinere, lenjeriile de pat tridimensionale trebuie spalate la o temperatura de cel mult 40 de grade, sa nu se calce la mai mult de 130 de grade si nu se recomanda folosirea detergentului in exces. Folosirea inalbitorilor este interzisa deoarece pot afecta culorile.

Lenjerie de pat 3D din bumbac Kelebek fluturiSe pot asorta cu usurinta cu obiectele din interior. Personal, le recomand pentru camere spatioase si simplu decorate, deoarece efectele 3D pot incarca atmosfera.

Ca si preturi nu pot spune ca sunt scumpe, depinde foarte mult de materialul din care sunt facute. Asa ca daca vezi un pret mai mic, verifica si fibra din care sunt confectionate, pentru a nu plati pentru un produs de proasta calitate.Lenjerie de pat 3D din bumbac Rose

Pot fi un cadou ideal pentru prieteni apropiati sau pentru un cuplu de tineri casatoriti.

Tu ce parere ai despre lenjeriile de pat tridimensionale? Au reusit sa te cucereasca?

2 thoughts on “Lenjeriile de pat tridimensionale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *