Prosop poncho pentru copii Disney Minnie Mouse

Nou! Poncho-uri si prosoape de plaja pentru copii

De astazi in oferta asternuturisiprosoape.ro gasiti si poncho-uri si prosoape de plaja pentru copii. Acestea sunt realizate din material natural bumbac 100% si sunt certificate OEKO-TEX, privind absenta substantelor periculoase.

Prosop de plaja pentru copii Hello Kitty
Prosoapele de plaja sunt realizate pe dimensiunea de 70 x 140 cm. Avem imprimeuri cu personajele Disney: Sofia the First, Tinkerbell, Winnie the Pooh, Cars, Planes, Minnie si Mickey Mouse, Cenusareasa, Ariel, Rapunzel, Alba ca zapada, precum si alte personaje cum ar fi Hello Kitty, My Little Pony si Spider man.

Prosop de plaja pentru copii Disney CarsPoncho-urile sunt prosoape cu gluga realizate pe dimensiunea de 60×120 cm. Poncho-urile pentru copii sunt imprimate cu indragitele personaje Disney Winnie the Pooh, Tinkerbell, Planes, Cars, Cenusareasa, Alba ca zapada, Ariel, Rapunzel, Minnie si Mickey Mouse,  precum si cu personajele Spider man, My Little Pony, Hello Kitty.

Prosop poncho pentru copii Disney Minnie MouseAici puteti vizualiza intreaga colectie de poncho-uri si prosoape de plaja pentru copii.

Prosop poncho pentru copii Spider man

2 thoughts on “Nou! Poncho-uri si prosoape de plaja pentru copii”

  1. Buna seara,

    Am rugamintea sa imi spuneti pretul poncho-urilor cu Spiderman si daca acestea sunt potrivite pentru copii de 4 respectiv 7 ani.

    Cu stima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *