Lenjerie de pat din bumbac ranforce Tac Shane lila

Noutati de la TAC 2014 (I)

Firma TAC nu mai are nevoie de nici o prezentare. Produsele comercializate de TAC sunt de o calitate foarte buna, indiferent ca vorbim de lenjerii de pat, de lux sau pentru copii, de perne pilote sau prosoape.
Recent au intrat in oferta noastra, de la TAC, lenjerii de pat din bumbac ranforce. Lenjeriile sunt realizate din material natural 100% bumbac de cea mai buna calitate, fin si placut la atingere, bun absorbant al umezelii. Tesatura ranforce este in acest moment tesatura cu cel mai bun raport calitate / pret de pe piata. Mai multe detalii despre tesatura ranforce gasiti aici. Va prezentam mai jos cateva modelele noi de lenjerii de pat TAC cu tesatura ranforce:

Julia

Lenjerie de pat din bumbac ranforce Tac Julia lila

Shane

Lenjerie de pat din bumbac ranforce Tac Shane lila

 

Printre noutati sa numara si lenjerii de pat din categoria de lux. Lenjerii de pat din bumbac dublu satinat, foarte fine si placute la atingere. Tot in categoria de lux de la Tac au sosit lenjerii de pat cu tesatura satin jaquard. Aceasta inseamna ca modelul lenjeriei nu e realizat prin imprimara, vopsire ci este realizat prin tesere. Mai multe detalii despre tesatura satin si jaquard gasiti aici.

Rosense

Lenjerie de pat de lux satin jaquard Tac Rosense alb 2 persoane

Laos

Lenjerie de pat de lux din bumbac satinat Tac Laos maro

Tot printre noutatile toamnei de la TAC se numara si paturile. Paturile TAC sunt realizate din poliester 100%, sunt groase si calduroase, moi si catifelate la atingere. Se gasesc in varianta pentru 2 persoane 220×240 cm cu modele florale si modele geometrice.

Petra

Patura Tac Petra albastru 220x240 cm

Luvia

Patura Tac Luvia rosu 220x240 cm

Monte

Patura Tac Monte mov 220x240 cm

Lux Line

Patura Tac Lux Line albastru 220x240 cm

Toate modelele noi de textile de la TAC le puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *