Pilota si perna din puf si pene de gasca

Pilota cu puf de gasca

Pentru persoanele care isi doresc sa se rasfete intr-o pilota pufoasa si confortabila, pilota cu puf de gasca poate fi alegerea excelenta. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va decideti asupra modelului potrivit pentru caminul dumneavoastra.

Pilota din puf si pene de gasca

Avantajele unei pilote cu puf de gasca       

Acest tip de pilota este realizata de obicei din 70% fulgi si  30% puf fin sau  60% puf de gasca si 40% pene de gasca, care, gratie continutului sau ergonomic ofera un confort sporit tuturor membrilor familiei. Principalele caracteristici ale unei astfel de pilote sunt: confortul termic foarte ridicat precum si durabilitatea si eleganta acesteia. Totodata, este stiut faptul ca materialele naturale au marele avantaj de a lasa pielea sa respire libera si totodata de a absorbi umiditatea corpului, asigurand astfel un somn profund si odihnitor.

Majoritatea pilotelor de acest fel au fata confectionata din bumbac special, ceea ce ajuta ca puful sa nu iasa din pilota si totodata sa se poata spala cu usurinta. Durata de viata a unei pilote cu puf de gasca este una mult mai lunga fata de cea a uneia obisnuite, astfel ca veti economisi bani si energie, daca veti opta pentru o astfel de varianta. Acest tip de pilota este foarte comoda, pretandu-se foarte bine si pentru copii.

Pilota din puf si pene de gasca

Rol antibacterian si hipoalergenic

Tehnologia avansata a permis crearea unor pilote care se pot adapta perfect celor mai exigente cerinte ale dumneavoastra, astfel, exista in comert pilote cu puf de gasca hipoalergenice si antibacteriene si totodata care pot preveni si transpiratia, destul de frecventa in timpul somnului. Persoanele alergice si cele sensibile pot opta fara retinere pentru acest tip de pilota.

De regula aceste pilote se gasesc sub diverse modele si culori iar preturile variaza destul de mult, insa cu siguranta veti fi multumiti de alegerea facuta dupa ce veti dormi inveliti cu o pilota de calitate, care ajuta ca odihna sa fie completa. Pentru persoanele care se decid sa cumpere o pilota, este bine sa stie ca acestea se gasesc de diferite dimensiuni. Greutatea maxima a unei pilote poate varia intre 1800 de grame, in cazul unei pilote de o persoana, si 2000 – 2400 de grame in cazul unei pilote de doua persoane.

Daca locuiti intr-un apartament racoros sau daca plecati la munte si veti sta intr-o camera mai friguroasa, alegerea unei pilote cu puf de gasca poate fi o alegere inteleapta, deoarece este foarte calduroasa si confortabila, ceea ce va va oferi un somn relaxant si va va proteja de temperaturile mai scazute si de umiditatea care va impiedica pana acum sa aveti un somn odihnitor.

Pilota din puf si pene de gascaIn cazul in care doriti sa oferiti o pilota cu puf de gasca cadou, cu siguranta ca persoana care o va primi se va bucura si va aprecia gestul dumnevoastra, mai ales ca, de obicei, si ambalajul este unul elegant. Confortul pe care o pilota cu puf de gasca il ofera o recomanda pentru intreaga familie, fiind un cadou perfect in orice situatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *