Lenjerii de pat

Starea de spirit si culoarea asternuturilor

Cand deschideti usa dormitorului si va uitati la patul vostru, ce senzatie va da? Va simtiti linistiti si pregatiti pentru un somn bun sau dimpotriva, va da o senzatie de anxietate? Stiati ca noi, oamenii, reactionam inconstient la culorile lenjeriei de pat? Nu degeaba, cand suntem intr-un magazin de lenjerii de pat, ne cad mereu ochii pe anumite culori, pentru ca ne regasim starea de sprit in ele. Ochii sunt cel mai important canal pentru a obtine informatii, chiar si la nicelul subconstientului. Culoarea unei lenjerii de pat trezeste anumite emotii si cauzeaza anumite reactii.

Lenjerii pat

Modelul si culoarea asternuturilor influenteaza foarte mult nu doar starea noastra de spirit, ci si sanatatea. Daca suntem bine informati despre modul in care decorul din dormitor, culoarea si modelul lenjeriei de pat influenteaza starea noastra de spirit, vom putea face alegeri intelepte pentru a creea echilibrul perfect intre culoarea peretilor, tema aleasa pentru dormitor, culoarea draperiilor si modelul covorului. Daca aveti mai multe seturi de lenjerie de pat, in culori diferite, puteti sa le schimbati in functie de starea de spirit pentru a creea o noua atmosfera in dormitor, o atmosfera buna pentru somn, relaxare, meditatie sau dragoste. Culoarea alba este culoarea inocentei. Lenjeria de pat de culoare alba are un look clasic si stilat, avand rolul de a ne incarca cu energie. Albul ne linisteste si tototdata accelereaza procesul de “adormire”. Un decor in culori deschise completat de lenjerie de pat alba este indicat in mod deosebit persoanelor care sufera de insomnie.

Conform regulilor Feng Shui pentru decorarea dormitorului, albastru deschis este culoarea unui somn plin de fericire. Decorarea dormitorului in albastru deschis, incepand de la vopseaua albastra de pe pereti, lenjeria de pat albastra, draperii si mici accesorii, creeaza un dormitor cu un puternic efect calmant. Lenjeria de pat de culoare albastra promite o odihna buna si vise placute si este in special indicata persoanelor care nu reusesc sa doarma profund sau au adesea somnul distrubat de cosmaruri. Decorul albastru deschis vindeca trupul si suletul, ne incarca de energie pozitiva si se crede ca asternuturile albastru deschis lupta impotriva inflamatiilor si ne dau o stare generala de relaxare.

Lenjerii de pat

Daca a venit vorba de relaxare, conform studiilor Feng Shui dar nu numai, culoarea verde este simbolul relaxarii. Asternuturile verde inchis dau dormitorului un aer proaspar in timp ce lenjeria de pat verde deschis aduce luminozitate si liniste, fiind indicate in special oamenilor preocupati de natura si produse bio. Dormitorul decorat cu accente de maro si verde si in care lenjeria de pat este verde inchis, promoveaza relaxarea totala si te asigura ca te vei trezi proaspat si odihnit in dimineata urmatoare. Seturile de lenjerie de pat verde sau cu modele in nuante de verde ajuta la diminuarea durerilor musculare si a durerilor de cap.

Lenjerie de pat

Lenjeria de pat galbena este luminoasa si solara, aduce in dormitor o atmosfera vesele si incurajeaza buna-dispozitie. Vei simti ca stralucesti din interior cand te cuibaresti in lenjeria de pat galbena. Paturile galbene incurajeaza buna dispozie si completata de accesorii aurii, va aduce un zambet pe orice chip. Un decor vesel in dormitor, bazat pe culori luminoase si lenjerie de pat galbena arata cald si primitor, iar din punct de vedere al sanatatii, ne ajuta sa scapam de depresie si sa ne intarim sistemul nervos.

Lenjerie pat

One thought on “Starea de spirit si culoarea asternuturilor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *