Stilul oriental in casa ta

Stilul oriental venit fie din Asia, fie din India, prinde la oameni, prin muzica, mancare, imbracaminte si decoratiuni interioare. Culorile folosite in acest stil sunt puternice si armonios imbinate si nu trec niciodata neobservate.

Accesoriile de interior sunt facute din materiale luxoase, precum bumbac satinat sau matase, iar decorurile sunt cu mult diferite de ale noastre. Culori puternice precum mov, verde, galben si rosu, se gasesc in colectiile orientale impreuna cu imprimeuri deosebite.Lenjerie de pat de lux satin Sarev Arabesque 2 persoaneCulorile pamantii precum maro, bej sau galben, pot fi puse pe perete sau pe jos, urmand a fi completate cu albastru, gri, bleu sau violet.

Mobila este facuta din lemn masiv prezentand de cele mai multe ori sculpture, migaloase sau simple. De cele mai multe ori aceasta este lacuita sau ceruita, dand un aspect luxos incaperii in care este expusa.

Multe produse cu stil oriental sunt lucrate manual, ceea ce inseamna ca vei cumpara un produs pe care, cel mai probabil, nu il mai are nimeni.Cei din orientul mijlociu sunt celebri pentru covoare si cuverturi de pat de calitate si bogate in culori. Imprimeurile geometrice complexe sau motivele florale pot schimba complet aerul din casa, facandu-l primitor.

Personal, imi plac micile bibelouri in forma de elefanti, camile, bizoni sau girafe. Acestea sunt facute din lemn, ceramica sau fildes, in diverse marimi.

In bucatarie, boluri si ceainice cu motive arabesti, indiene sau japoneze, completeaza cu succes atmosfera si astfel bucataria poate fi transformata intr-o incapere viu colorata. Vasele din lut isi pot face si ele loc, mai ales ca sunt apreciate in toata lumea.

Pentru balcon si camera de zi iti propun sa alegi o masuta joasa si de jur imprejurul ei sa pui perne viu colorate sau tabureti ce sunt utili si confortabili in acelasi timp. O narghilea poate fi si ea adaugata, fie numai de decor sau sa o folosesti la intalniri cu prietenii.

Stiu ca parchetul este la moda, dar pune pe jos covoare persane lucrate manual. Sunt inca in trend si vor schimba complet atmosfera din interior.

In dormitor, o cuvertura de pat lucrata in stil oriental te va indemna la odihna. Alege una cu ciucuri deoarece este mai deosebita, scapand astfel de monotonia din interior.

Tu ce elemente din stilul oriental ai adus in casa ta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *